Tidlig i våres tok Elisabeth Jarland, som ledet skileiken i vinter for årskullet 2014, initiativet til det hun ville kalle "Gøy med Joggesko". En gøyal introduksjon til bevegelse og løping i natur og terreng, enkelte orienteringsøvelser, gruppeoppgaver, lett for alle å være med på og utendørs i ulendt terreng. Ved Øvresetertjern, TRYs lekeplass rett ved Tryvann, med lek og oppgaver inspirert av 71graderNord og kanskje en lett løpetur rundt tjernet. Etter hvert som temperaturen steg ble aktivitetene avsluttet med et bad i Øvresetertjern - for noen våghalser.

Noen foreldre ble med videre fra å ha vært trenere på skileiken og hele gjengen med ungdomstrenere ble med, da det var koronatider og aktiviteten måtte foregå i små grupper. Det ble veldig mange påmeldte! Hele 67 barn meldte seg på! Det var fantastisk kult! Det ble veldig trivelige tirsdager, og siden har vi alle forstått at dette tilbudet er noe klubben bør fortsette med. Særlig på våren og forsommeren er det rom for aktiviteter i tillegg til fotball, terrengsykling og hopping på plast i Midtstulia for de minste barna. Mange barn ha deltatt etter sommeren og utover høsten også. 

Siste Gøy med Joggesko trening var nå tirsdag, i strålende høstvær, temperatur nærmere null grader, men friskt og fint å være utendørs. Med stemningsfull kveldssol på høstfarget bladverk i skogkanten og vannet stille speilende blå himmel, sto oppgavene i kø for ivrige barn. Denne gangen var utfordringene team øvelse med rekvisitt (høne), løp med kast og strafferunder, og den populære 71 vannøvelsen. 

Gøy med Joggesko avsluttes med deltakelse i TRY Skogsløp, som er et arrangement for hele klubben, der alle kan delta, både barn og voksne og de midt i mellom. En kort runde i skogen for de minste og litt lengre for de eldste. Alle som deltar får en fin premie, og alle får boller og saft. Ofte er det rundt 200 barn med og veldig trivelig for alle ved Øvresetertjern. 

For barna som har vært med på Gøy med Joggesko i våres og i høst er dette "hjemmebane" og en veldig fin avslutning på en tid med en artig og flott aktivitet!